Zijn er veelzijdiger akoestische gitaren dan de Ortega TourPlayer series?

De elektrische nylonsnarige gitaar voor op het podium

Merknieuws 02-07-2024 11:07

De TourPlayer van Ortega is niet de eerste nylonsnarige podiumgitaar, maar wel een heel veelzijdige. Zo bewijst Ortega in onderstaande video's dat hij in veel verschillende stijlen is te gebruiken en zelfs prima klinkt met zware distortion!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, hier zie je de TourPlayer in actie in een metalsong:

Meer traditiooneel kom je gitaren als de TourPlayer tegen in akoestische popsongs zoals je hier kan zien:

En hier in deze instrumentale uitvoering van Stings Fragile:

In deze video zie je dat de TourPlayer prima in een band kan functioneren, zonder last te hebben van feedback, zelfs als je een overdrive intrapt:

Meer video's & giveaway
Op het iPlayORTEGA YouTubekanaal vind je meer video's van de Tourplayer en andere Ortega instrumenten. Binnenkort zal onder abonnee's van dit kanaal een TourPlayer gitaar worden verloot. 

Lees onze test
Afgelopen februari testten wij de Ortega TourPlayer, we citeren uit de conclusie: "Gitaren als deze Ortega zetten voor de bespeler van nylonsnarige gitaren een hele nieuwe richting uit. Als het concept je aanspreekt moet je zeker eens zo’n TourPlayer-model uitproberen. De prijs waarvoor Ortega hem aanbiedt (onder de 500 euro) is bijzonder scherp. En dat is inclusief een mooie gigbag om de gitaar naar zijn eerste optreden te brengen."

De hele test uit Gitarist kan je hier lezen!

Meer info: ortegaguitars.com

 

zoeken
zoeken