Netwerken op Jazzdag

Netwerkevent en showcases op 22 juni in Rotterdam

Muzieknieuws 21-05-2012 23:06

De Jazzdag is een niet te missen podium voor alle spelers uit de Nederlandse jazzwereld. Op de Jazzdag in Rotterdam, vrijdag 22 juni, kan je netwerken, panels, workshops en presentaties bijwonen, en showcases bekijken van de beste nieuwe jazzacts. Je kan de dag gratis bijwonen, maar schrijf je dan wel in. dat kan tot donderdag 21 juni 13.00 uur. Via www.jazzdag.nl!

Tijdens het conferentieprogramma van de Jazzdag, overdag, en vooral bedoeld voor professionals, snijden experts uit diverse disciplines actuele kwesties en thema’s binnen de nationale en internationale jazzsector aan. Het festivalprogramma, ’s avonds en voor iedereen toegankelijk, biedt maar liefst 24 showcases. Conferentiethema’s: Nieuw Geld (over alternatieve financiering naast subsidies), Optimaal resultaat halen uit internationale showcases, Jazzmedia, Leiderschap in jazz, en meer!

Als showcases zijn een aantal zowel talentvolle als doorgewinterde bands en artiesten gekozen door een dekundige jury. Zij kunnen zich presenteren aan professionals en publiek. Het zijn onder meer: Michiel Stekelenburg Quartet, Organic Three met Milan Kracht en Frans Tunderman, The Cubrabop 5 met Jan Dumee en Carlos Breton, Hermine Deurlo met Jesse van Ruller, Cactus Truck met Jasper Stadhouders, New Morning met Angelo Boltini en Xander Buvelot, en vele anderen.

Het volledige programma vind je op www.jazzdag.nl.
Daar kan je je ook - gratis - inschrijven. Doe dat vóór 31 mei! 

Jun: 22, LantarenVenster, Kantine Walhalla, Hotel New York, Rotterdam

zoeken
zoeken