Clinics Robben Ford op 24 en 25 juni

Technieken, tips en geartalk van de bluesmaestro

Muzieknieuws 06-06-2013 11:33

Eind juni komt Robben Ford voor twee clinics naar Nederland. Een unieke kans om in een intieme setting blueslessen te krijgen van de meester zelf!

In het aprilnummer van Gitarist kon je een uitgebreid interview met Robben Ford lezen en in een aansluitende workshop deed hij een aantal van zijn karakteristieke blueslicks uit de doeken. Wil je nog meer weten én leren van deze Amerikaanse meester, die vijf Grammy-nominaties op zak heeft en met talloze grootheden speelde, van Miles Davis tot Joni Mitchell, dan is nu je kans om hem in levende lijve zijn verhaal te horen doen. Robben Ford komt namelijk op uitnodiging van Max Guitar Store voor twee clinics naar Nederland, één in Den Haag en één in Nijmegen. Tijdens deze bijeenkomsten van anderhalf uur zal Ford uitweiden over zijn speeltechnieken, interessante tips gegeven en zijn gitaren, versterkers en effecten bespreken. En natuurlijk is er heel veel live gitaarmuziek van de meester zelf!  

Robben Ford clinic Den Haag: 24 juni 19:00-20:30 Max Guitar Den Haag – locatie: Eltheto Cultureel Centrum, Azaleastraat, Den Haag (100 m van de winkel) 

Robben Ford clinic Nijmegen: 25 juni 19:00-20:30 Max Guitar Nijmegen – locatie: de winkel in de Van Berchenstraat 3a

Wil je hierbij zijn? Bestel dan hier je tickets à € 25,- per stuk. Wacht niet te lang, want er is slechts een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Het is niet de bedoeling dat je je eigen gitaar meeneemt en filmen is niet toegestaan. 

zoeken
zoeken