Jon Gomm in de Badcuyp

Gitaarvirtuoos geeft masterclass bij Guitar Academy

Muzieknieuws 23-02-2014 09:02

In Engeland is hij al een legende. Hij kan werkelijk alles uit een gitaar halen en hij kan ook nog zingen. Nu komt hij voor het eerst naar Nederland: Jon Gomm. Deze uitzonderlijke gitaarvirtuoos geeft dinsdag 18 maart een masterclass bij de Guitar Academy. Zorg dat je deze man gezien hebt!

Je kunt zeggen dat Jon Gomm Nederland verovert. Hij is op zondag 16 maart te zien in het VPRO tv programma Vrije Geluiden. Een dag later staat hij in Paradiso en op dinsdag kun je een masterclass van hem volgen.

Over zijn allernieuwste album Secrets Nobody Keeps schrijft gitaarmagazine Gitarist eerder in de januari editie: "Dit is misschien wel het beste percussieve gitaaralbum dat we ooit gehoord hebben." In zijn liveshows demonstreert hij een uniek gevoel voor zijn instrument, met een heel persoonlijke, haast bovennatuurlijke tweehandige gitaarstijl, vol combinaties van percussie- en melodiepartijen. Haast niet te geloven dat dit kan op een bescheiden akoestische gitaar.


De Guitar Academy biedt naast de masterclass ook een open podium. Je kunt jezelf laten horen voor de ogen van de grootmeester. Wie durft?

Plaats: De Badcuyp. Eerste Sweelinckstraat 10.  

Tijd: dinsdag 18 maart 2014  (20 uur : masterclass;  22 uur: open podium).

Kaarten zijn online te bestellen. Kaarten à € 20,- inclusief open podium. Klik voor meer informatie de website van de Guitar Academy: www.guitaracademy.nl

zoeken
zoeken