Guitar Academy Camp met Rosenberg en Vaarzon Morel

Workshops in de bossen van Soest in juni

Muzieknieuws 05-05-2014 12:05

Wie drie dagen lang les wil krijgen van virtuoze gitaristen als Stochelo Rosenberg, Eric Vaarzon Morel, Lars de Rijck, Leif de Leeuw en Wim den Herder, kan zich nu aanmelden voor het Guitar Academy Camp. Dit nieuwe initiatief van de Guitar Academy speelt zich af in het weekend van 13 tot en met 15 juni 2014.

Het Guitar Academy Camp is een unieke kans om deze grote namen uit uiteenlopende stijlen als gypsy, flamenco, fingerstyle en blues te ontmoeten en uitgebreid met ze van gedachten te wisselen. Locatie: de mooie bossen van Soest, waar het Camp in en om luxe bungalows plaats zal vinden. "Je hoeft geen Guitar Academy student te zijn om mee te doen en alle niveaus zijn welkom", zegt initiatiefnemer en gitarist Wim den Herder. "Het belangrijkste voor een muzikant is een scene, een plek waar gitaristen elkaar ontmoeten en elkaar inspireren om nog beter te worden. Dit wordt een heerlijk weekend vol muziek, ontspanning en inspiratie."

Plaats: 't Eekhoornnest, Birkstraat 118B, Soest.

Tijd: vrijdag 13 juni 2014 (om 18 uur) t/m zondag 15 juni 2014 (18 uur).

Klik hier voor het volledige programma, alsmede om kaarten te bestellen.

All-in kaarten kosten € 270 voor jongeren en € 295 voor volwassenen.

Losse onderdelen: De workshops van Stochelo Rosenberg, Eric Vaarzon Morel en Lars de Rijck zijn ook los van het weekend te bezoeken. Op zondagmiddag geeft Eric Vaarzon Morel een concert, in samenwerking met Nest Live.

 

zoeken
zoeken