Schrijf je in voor het Guitar Jamz festival

Maak kans mee te spelen als een van de 12 geselecteerde gitaristen

Muzieknieuws 15-11-2014 10:11

Het Guitar Jamz festival wil getalenteerde gitaristen ondersteunen op hun weg om het te maken als stergitarist. Het festival zal plaats hebben in het Gelderse Giesbeek (gemeente Zevenaar) op 8 augustus 2015. Maar eerst vindt er een selectie plaats uit de gitaristen die zich hiervoor inschrijven. De eerste inschrijvingsperiode is gesloten. Er zijn momenteel zeven gitaristen geselecteerd. Er zijn dus nog plaatsen te vergeven. Vanaf nu is de tweede inschrijvingsperiode dan ook geopend. Gitaristen kunnen zich tot uiterlijk 31 december 2014 inschrijven voor het festival.

 

  


Twaalf gitaristen zullen op het Guitar Jamz festival volgend jaar augustus hun kunnen gaan tonen aan het publiek. Ze zullen daarbij begeleid worden door twee bands. Maar eerst zal de organisatie van het Guitar Jamz festival een selectie maken uit de inschrijvingen. Er zijn dus nog plaatsen te vergeven. Vanaf nu is de tweede inschrijvingsperiode dan ook geopend. Gitaristen kunnen zich tot uiterlijk 31 december 2014 inschrijven voor het festival.  

Er zijn grofweg drie categorieën waarvoor je je kan inschrijven: blues, rock en akoestisch. Uiteraard is er binnen deze categorieën veel variatie mogelijk.

Om mee te doen dien je aantal gegevens aan de organisatie te sturen plus een video. Je kan ook melden waar je live te zien bent. Als het even kan komt de organisatie naar je kijken. Meer over de inschijfprocedure vind je op de website www.guitarjamz.nl.

Inmiddels zijn er dus al zeven gitaristen geselecteerd, waarvan je hieronder enkele van de ingezonden filmpjes kan zien. 

Geen wedstrijd!
De organisatie benadrukt dat Guitar Jamz geen wedstrijd is en dat alleen de kwaliteit van de deelnemers doorslaggevend is, de leeftijd maakt niet uit.

Zie hier de trailer van het Guitar Jamz festival:

Dit zijn drie van de reeds geselecteerde gitaristen die mee zullen spelen op het Guitar Jamz festival:

 

zoeken
zoeken