Geen blues op tv

Albumpresentatie Joep Pelt op NPO Cultura

Muzieknieuws 26-11-2014 16:11

De Nederlandse bluesgitarist Joep Pelt presenteerde 29 oktober zijn nieuwe album ‘Show Me The Way’ in de Tolhuistuin in Amsterdam. Komende zaterdag is het optreden te zien op NPO Cultura.

In oktober schreven we op Gitarist.nl over Joep Pelts nieuwe album ‘Show Me The Way’ en de bijbehorende presentatie onder de enigszins curieuze naam ‘We don’t play no blues’ (klik hier voor het artikel). Zoals Pelt toen al uitlegde was de naam gekozen vanwege de vele gastartiesten die meespeelden op de presentatie. Geen van deze muzikanten speelt blues, maar ze zijn er wel allemaal door geïnspireerd.

De presentatie van het album is gefilmd door NPO Cultura en wordt aanstaande zaterdag 29 november voor het eerst uitgezonden. Hieronder staan alle data en tijden waarop de presentatie met gastmuzikanten als Typhoon, Harry Sacksioni, Lucky Fonz III, DJ Blue Flamingo, Pablo van de Poel, Freez en vele anderen te zien is.

Zaterdag 29 november 20:30 uur
Zondag 30 november 16:30, 21:30 uur
Maandag 1 december 1:30, 17:10 uur
Dinsdag 2 december 0:55, 14:00 uur
Woensdag 3 december 10:10 uur
Donderdag 4 december 8:10 uur

Uitzendingen van NPO Cultura zijn te zien op hun website en in de uitgebreidere zenderpakketten van de meeste kabelaars.

Bekijk de trailer van de uitzending:

Kijk voor meer informatie op de website van de NPO en op joeppelt.net.

zoeken
zoeken