Flux Popschool Masterclass met Rosenberg, Goudsmit en Hoeke

Interview door Simone van Straten te volgen via livestream

Muzieknieuws 15-04-2021 16:54

Op zaterdag 17 april zijn Stochelo Rosenberg, Anton Goudsmit en Ruben Hoeke te gast bij de Flux Popschool Masterclass. Het interview wordt verzorgd door gitariste en songwriter Simone van Straten voor FluxTV.

Poppodium de Flux organiseert een serie masterclasses met gevestigde artiesten die allemaal iets bijzonders te vertellen hebben.

Deze gitaar-editie is op zaterdag 17 april om 15:30 uur live te volgen via een livestream op het YouTubekanaal van de Flux.

Simone van Straten werd door lezers van Gitarist in de top 10 van beste metalgitaristen van de Benelux gekozen. Ze is bekend van de band Sisters Of Suffication. In 2016 studeerde ze af aan de Metal Factory en ze geeft gitaarlessen bij muziekwinkel Let’s Play Guitar Center in Eindhoven.

Ze interviewt voor FluxTV drie andere grootheden van de gitaar.

Stochelo Rosenberg is specialist op het gebied van hot club jazz. en is natuurlijk de voorman van het Rosenberg Trio. 

Anton Goudsmit brak door als gitarist van New Cool Collective in de jaren negentig. In 2010 kreeg hij de VPRO/Boy Edgar prijs. Momenteel speelt hij bij Bruut! en onlangs bracht hij een solo-album uit.

Ruben Hoeke heeft zijn reputatie te danken aan zijn verdiensten voor de rock en Nederblues. Hij is vrijwel altijd aan het touren of bezig met het maken van albums.

Check het Facebook event

 

zoeken
zoeken