Gitarist Poll: stemmen kan tot en met a.s. zondag 6 februari

Kies de gitaristen en producten van het jaar 2021! Stem nu!

Muzieknieuws 04-02-2022 09:02

Elk jaar schrijven we met Gitarist een poll uit. Wie zijn jullie favoriete gitaristen? Wat vinden jullie de beste nieuwe gitaren, amps en effecten van het afgelopen jaar? Wij zijn benieuwd! Elk jaar weer. Breng nu je stem uit! Dat kan tot en met zondag 6 februari 23.59 uur! De winnaars van de Gitarist Poll Awards vind je straks in de maart-editie van Gitarist.  

Super als je meedoet en het formulier op de website gebruikt om je opinie met ons te delen! Ga naar www.gitarist.nl/poll en stem!

Klik hier om het pollformulier in te vullen en zo je stem uit te brengen voor Gitarist Poll Awards 2021

Je kunt kiezen voor de Gitarist Van Het Jaar, in verschillende stijlen, nationaal en internationaal. En voor de beste nieuwe producten in allerlei categorieën.

Suggesties 
Om je geheugen op te frissen suggereert de redactie van Gitarist een aantal gitaristen, bassisten en producten. Maar je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden.

Wat kies je eigenlijk?
Het gaat erom wie je het afgelopen jaar 2021 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties op zijn instrument vond leveren.

Laat je stem uiterlijk zondag 6 februari 2022 horen. 
Let wel: je moet minimaal 10 secties invullen om je stem mee te laten tellen. En je kan slechts één keer het formulier invullen.
De uitslag van de Gitarist Poll vind je in het maartnummer van Gitarist!

Klik hier om het pollformulier in te vullen en zo je stem uit te brengen voor Gitarist Poll Awards 2021

zoeken
zoeken