Release van de week: Larkin Poe - Blood Harmony

Vandaag verschenen: 11 november 2022

Muzieknieuws 11-11-2022 07:49

In Gitarist 377, augustus 2022, kondigden we het nieuwe album van Larkin Poe aan, de band van de twee Amerikaanse zussen Rebecca en Megan Lovell, die bekendheid kregen met hun covers op gitaar, lapsteel en prachtige samenzang. Nu is het album er!

Elke vrijdag verschijnen er honderden nieuwe albums. De redactie pikt er regelmatig een uit om voor te stellen, inclusief een Spotify-playlist en video.

De zussen mogen dan bekend geworden zijn door hun covers op Youtube, dit Blood Harmony album blinkt uit met eigen werk, dat raakt aan blues en Americana, met een vleugje gospel en soul. Nashville voel je overal doorheen. 

Blood Harmony laat de band horen die we in de zomer in Paradiso zagen, dus ook met bandleden Kevin McGowan op drums en bassist Tarka Layman.

De productie is gedaan door Rebecca's man, bluesgitarist Tyler Bryant. 


Rebecca: “Van alle albums ben ik het meest trots op deze. Sinds 2017 hebben we ons eigen label, we produceren zelf en alles lijkt nu uitgekristalliseerd: hoe we spelen, hoe we klinken, de teksten. Het is nu hoe we willen, echt Larkin Poe, en het verschil tussen album en live wordt steeds kleiner. Alle songs zijn door Megan en mij geschreven, met input van de band, mijn man Tyler en we schreven een song met Luther Dickinson van North Mississippi Allstars.”

Beluister het album hier. 

zoeken
zoeken