Je kan nu stemmen voor de Gitarist Poll Awards - kies de beste gitaristen en producten van het jaar

De uitslag volgt in de maart-editie van Gitarist en natuurlijk ook op deze site

Muzieknieuws 14-01-2024 09:01

Elk jaar schrijven we met Gitarist een poll uit. Wie zijn de favoriete gitaristen van het afgelopen jaar? Wat vinden jullie als lezers van ons blad de beste gitaren, versterkers, effecten en meer van het afgelopen jaar. Wij zijn benieuwd! Elk jaar weer. Laat je horen! Breng je stem uit voor de Gitarist Poll Awards.

Breng nu je stem uit! Klik hier!
De winnaars van de Poll Awards vind je straks in de maart-editie van Gitarist.  

Je kunt kiezen voor de Gitarist Van Het Jaar, in verschillende stijlen, nationaal en internationaal: 14 categorieën. En voor de beste nieuwe producten in 7 categorieën.

Suggesties (het zijn geen nominaties)
Om een goede keus te kunnen maken (want als je opeens moet bedenken wie  of wat je het beste vindt vergeet je vaak wat of wie je eigenlijk had willen kiezen) suggereert de redactie van Gitarist een flink aantal gitaristen en producten. Natuurlijk is die suggestielijst niet volledig (wij weten en kennen ook niet alles en iedereen…), dus als jouw keus er niet bij staat, vul die dan gerust in het lege vak in wat je in elke categorie onder de namenlijst vindt! Als jouw keus er wel bij staat, klik dan die naam of dat product aan.

Kies wie en wat je het AFGELOPEN JAAR 2023 het beste vond!
Het gaat erom wie je het afgelopen jaar 2023 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties op zijn instrument vond leveren of welke nieuwe producten die in 2022 uitkwamen of afgelopen jaar in Gitarist besproken werden het beste vond. 

Laat je stem uiterlijk donderdag 25 januari 2023 horen.
Let wel: je moet minimaal 10 secties invullen om je stem mee te laten tellen.
De uitslag van de Gitarist Poll vind je in het maartnummer van Gitarist!

GA HIER NAAR HET POLLFORMULIER.

zoeken
zoeken