Kane doet Ziggo try-out in Q-Factory Amsterdam 25 mei

Kaartverkoop begint 8 mei 10.00 uur

Muzieknieuws 07-05-2024 16:43

Ze zijn al weken aan het repeteren in Q-Factory, ja, het pand waar we met onze redactie gevestigd zijn. Niet dat we ze opmerken, want ze schieten steeds meteen de studio in! Maar ze komen naar buiten op zaterdag 25 mei als ze in de Grote Zaal van Q-Factory een tryout doen voor hun Ziggo Dome optredens in juni. De kaartverkoop begint woensdag 8 mei 10.00 uur.

Tickets via: https://q-factory-amsterdam.nl/programma

Kick-off 10-jarig bestaan Q-Factory met uniek optreden van KANE

In 2024 bestaat het grootste muziekmakerscentrum van Europa tien jaar. In die tien jaar is de Q-Factory in Amsterdam-Oost uitgegroeid tot een van de belangrijkste pijlers van de muziekwereld, met drie poppodia, tientallen oefenruimtes, drie studio’s, een hotel en eetcafé, diverse muziekopleidingen, de halve vaderlandse muziekpers en vooral veel muziek en mooie concerten. En vooral dat laatste zal dit jubileumjaar centraal staan want de kick-off van het 10-jarig jubileum start met een uniek optreden van KANE: KANE RE/CONNECT Try-Out @ Q-Factory, Amsterdam op zaterdag 25 mei 2024.

Want KANE is terug! Nadat Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen in 2014 besloten te stoppen met de band keren ze juni 2024 terug op het podium in de Ziggo Dome. In aanloop naar de vijf uitverkochte shows, geeft KANE op zaterdag 25 mei een exclusieve try-out in Q-Factory, Amsterdam. Voor dit optreden zijn beperkt kaarten beschikbaar. Sinds 2023 zijn Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen kind aan huis bij Q-Factory. Niet alleen namen ze recentelijk muziek op in de Atlantis Studio - de eigen studio van Q-Factory, maar de band repeteert er ook voor hun Ziggo Dome shows. Tijdens deze repetities is spontaan het idee ontstaan om een try-out met publiek te organiseren in Q-Factory. Deze try-out wordt het eerste optreden van de band nadat ze in 2014 stopten.

De kaartverkoop start op woensdag 8 mei om 10.00 uur via:
https://q-factory-amsterdam.nl/programma

zoeken
zoeken