MoonStock Alphen aan den Rijn verplaatst

Inschrijving voor bands uit de regio opnieuw geopend

Muzieknieuws 12-02-2007 14:01

Wegens te weinig inschrijvingen uit Alphen aan den Rijn zelf, heeft de organisatie van het rondreizende festival MoonStock tezamen met Poppodium Het Kasteel besloten het festival te verplaatsen.

Op vier maart aanstaande zou voor het eerst MoonStock Alphen aan den Rijn plaatsvinden in Het Kasteel. Bands konden zich vanaf december 2006 inschrijven via www.moonstock.nl.

Veel bands hebben zich ingeschreven, maar helaas maar een handje vol artiesten die daadwerkelijk uit Alphen a/d Rijn zelf komen. Het gros van de bands die zich voor deze editie hebben ingeschreven vinden hun oorsprong in steden als Den Haag, Delft en Utrecht.

Aangezien MoonStock zich richt op lokaal en regionaal talent, heeft de organisatie in overleg met Poppodium Het Kasteel besloten het festival te verplaatsen en de inschrijving opnieuw te openen. MoonStock Alphen aan den Rijn zal plaatsvinden op twaalf augustus van dit jaar.

MoonStock roept alle bands en artiesten uit de regio Alphen aan den Rijn op zich alsnog in te schrijven voor dit landelijke evenement. Alle bands, beginnend, gevorderd, pop, rock, blues, jazz, soul, funk etc. uit de regio Alphen aan den Rijn kunnen zich nog tot 1 juli 2007 inschrijven!

Voor meer informatie over het inschrijven kijk je op www.moonstock.nl.
zoeken
zoeken