Muzikantendag België

Zaterdag 10 november in Brussel

Muzieknieuws 06-11-2007 14:53

Op zaterdag 10 november vindt in de Ancienne Belgique in Brussel de Belgische Muzikantendag plaats. Inmiddels is het programma rond en kan iedereen op zaterdag vanaf 12.30 uur terecht. De eerste workshops van de dag beginnen om 13.30 uur.

Het programma staat overigens bomvol van workshops. Je kunt onder andere deelnemen aan: stemtechniek metal, stemtechniek rap, stemtechniek pop-rock, bandfoto's maken en clinics voor gitaar en bas. Dit jaar is het programma in zes 6 duidelijke thema’s opgedeeld, en wordt aangegeven welke moeilijkheidsgraad de workshops hebben. Zo kan je makkelijk je programma samenstellen.

Maar ook aan de andere kant van de muziek wordt aandacht besteed in workshops als: Hoe word je goede boeker, tekst & inspiratie door Spinvis, Frank Vander Linden en Stefaan Fernande, hoe kom je op de radio en veel, veel meer.

De presentatie is in handen van TMF presentatrice Sofie Engelen en Libelia Desplenter (Studio Brussel).

Muzikantengids
Ook is de Muzikantengids verkrijgbaar tijdens de muziekdag. In acht delen, 19 hoofdstukken en een adressenbijlage lees je over alle aspecten van het muzikantenbestaan.

De adressenlijst heeft contactgegevens van verschillende radiozenders, dagbladen, managers, boekers, opleidingen, concertzalen, organisaties, boekhouders, distributeurs etc.

Tickets & info
Muzikantendag
Zaterdag 10 november, vanaf 12.30 uur
Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 BRUSSEL

Tickets kosten in voorverkoop €10, op de dag zelf betaal je €13. Je kan online bestellen op www.muzikantendag.be, of telefonisch via 02 548 24 24.

Download het programma alvast als pdf hier bij het artikel!
Let op: voor sommige workshop moet je je inschrijven: de Bass-clinic met Axl Peleman, stemcoaching en de Demofeedback Deluxe.
zoeken
zoeken