Eerste namen voor Paaspop 2008 bekend

Fiction Plane, Saybia, VanVelzen en Moke bevestigd

Muzieknieuws 20-12-2007 10:18

Op zaterdag 22 maart en zondag 23 maart 2008 biedt festivalterrein de Molenheide in Schijndel plek voor zo’n 10.000 bezoekers voor de volgende editie van Paaspop. Tijdens het weekend zijn ruim 80 acts op vijf podia te zien, variërend van dance tot rock en van amusement tot cabaret. De eerste namen zijn inmiddels bevestigd en beloven nu al een goed weekend.

Met bands als Fiction Plane, Saybia en The Levellers bevat het programma van Paaspop al de nodige grote buitenlandse namen. Fiction Plane is een Amerikaanse rockband met Joe Sumner, de zoon van Sting. De band was dit jaar nog de vaste support van The Police tijdens hun reünietour.

Het Deense Saybia heeft al menig hit gescoord in Nederland en is momenteel weer helemaal actueel vanwege hun recent verschenen en alom bejubelde album ‘Eyes On The Highway’. The Levellers uit Engeland vieren in 2008 hun 20-jarig bestaan. Dit Engelse gezelschap is na al die tijd nog immer gewild op festivals met hun opzwepende mix van folk, punk en country.

De Nederlandse artiesten worden ook goed vertegenwoordigd. Zo zullen onder andere Stevie Ann, Racoon, VanVelzen en Moke te zien zijn. Meer namen zullen in januari bekend gemaakt worden.

De voorverkoop van tickets via internet start op 17 januari 2008, vanaf 24 januari 2008 zijn er ook kaarten verkrijgbaar via regionale voorverkoopadressen.

Zie www.paaspop.nl voor meer informatie.
zoeken
zoeken