Exclusief concert Cloudmachine

Jeroen Vrolijk debuteert als drummer bij de band

Muzieknieuws 15-01-2008 11:02

Op zaterdag 16 februari doet Cloudmachine in Alphen aan den Rijn een (voorlopig eenmalig) uitstapje naar het theater. Theaterdirecteur Willem van den Broek benaderde de band op eigen initiatief omdat hij onder de indruk was van het alom geprezen tweede album 'Hum Of Life'. De plaat die Cloudmachine op de kaart zette bij liefhebbers van indiepop. Eerder boekte hij de band al als afsluiter voor het Parkkunst Festival.

Cloudmachine zal songs spelen van deze plaat en het debuutalbum 'Sweater For The Cold World'. De songs van ‘singer songwriter-met-band’ Ruud Houweling lenen zich uitstekend voor het theater. De steviger rocksongs krijgen een subtielere benadering, de kleinere liedjes komen in de intieme setting nog beter tot hun recht. Met veel akoestische gitaren en Marco Kuypers achter de vleugel.

Jeroen Vrolijk nieuwe drummer Cloudmachine
Sinds 'Hum Of Life' is Cloudmachine een weg in geslagen waar de grote sound en krachtige speelstijl van Michiel van Zundert steeds minder bij paste. Michiel heeft daarom een keuze gemaakt. In aanloop naar het theateroptreden heeft Jeroen Vrolijk zijn plaats ingenomen. Jeroen speelde eerder o.a. met het Benjamin Herman Kwartet, Trijntje Oosterhuis, Kirsten en Silkstone.

Momenteel werkt de band aan een derde album waarvan de opnamen dit voorjaar beginnen. Daarom zal ook veel nieuw materiaal aan het publiek worden gepresenteerd. Dat betekent hoe dan ook een primeur in het Parktheater, want een aantal songs zal op deze avond voor de allereerste keer te horen zijn!

Het unieke karakter van de voorstelling en de bijzondere locatie maakt het een uitgelezen kans om kennis te maken met Cloudmachine. Bekijk hieronder de video met een mooie aankondiging van Leo Blokhuis.

Datum: zaterdag 16 Februari
Locatie: Parktheater, Alphen Aan Den Rijn
Aanvang: 20.30 Uur
Entree: € 12,50 incl. consumptie

Reserveren:
Mail: reserveer@parktheater.info (wordt altijd bevestigd)
Tel: ma/di/wo/do in de ochtend: 0172 493737

Theater/route: www.parktheater.info

zoeken
zoeken