Classics In Rock 2008 op 12 april geannuleerd

Mensen met reeds gekochte tickets krijgen geld terug

Muzieknieuws 03-04-2008 22:06

Gaven de reacties en de bezoekersaantallen tijdens Classics in Rock 2007 aanleiding om het evenement ook in 2008 neer te zetten, dit jaar werden de organisatie geconfronteerd met tegenvallende kaartverkopen.

De organisatie betreurt dan ook ten zeerste dat ze het besluit heeft moeten nemen om het festival af te blazen, maar zegt geen andere keus te hebben gehad:
"Met een programma dat er op papier fantastisch uitzag en een orkest dat er klaar voor was, bleek dit alles toch niet voldoende om de aantallen kaarten te verkopen die er nodig zijn om een dergelijk evenement rendabel, maar bovenal leuk te maken voor zowel het publiek alsmede de artiesten. Classics in Rock in een slecht gevuld Ahoy is niet echt een aantrekkelijk vooruitzicht."

Op het programma stonden optredens van onder meer Mr. Big, Marrilion, Rainbow, Deep Purple, The Sweet, Whitesnake en Queen samen met een selectie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Al kaarten gekocht? Dan kun je ze inleveren bij de verkooppunten van TicketService Nederland waar ze zijn gekocht. Dit kan tot 10 oktober 2008. VIP-kaarthouders krijgen van de organisatie automatisch bericht over de restitutie van hun gelden.

zoeken
zoeken