Grote Prijs van Nederland verlengt aanmeldperiode

Inzenden mogelijk tot 30 april 2008

Muzieknieuws 14-04-2008 09:23

De Grote Prijs van Nederland heeft haar aanmeldperiode verlengd van 14 tot 30 april 2008. De reden voor de verlenging is onbekend, maar feit is dat je twee weken extra hebt om jouw muziek in te zenden op de competitiewebsite.

Iedere aanmelding wordt door drie juryleden onafhankelijk van elkaar beoordeeld en elke act krijgt na afloop van de aanmeldperiode drie juryrapporten toegestuurd. De jury bepaalt aan de hand van de ingezonden tracks of de aangemelde act, band of songwriter live wordt bekeken tijdens een eigen optreden óf een door de Grote Prijs georganiseerde showcase. Deze acts maken vervolgens kans om gekozen te worden als één van de twaalf Halve Finalisten (in desbetreffende categorie). De namen van de Halve Finalisten worden half juli bekend gemaakt.

Als je de finale haalt, dan maak je kans op een uitgebreid prijzenpakket bestaande uit onder meer 5.000 euro werkbudget, optredens, opnametijd in Studio Arnold Mühren, 750 cd’s geperst door Salisbury, een videoclip, een professionele fotosessie en een jaar professionele coaching op maat.

Voor meer informatie over de Grote Prijs van Nederland: www.groteprijsvan.nl. Direct inschrijven kan via inschrijven.groteprijsvan.nl/
zoeken
zoeken