Nieuwe namen bevestigd voor Parkpop

Festival waarschuwt voor misleidende kaartverkoop

Muzieknieuws 28-04-2008 15:35

De Amerikaanse singer-songwriter Jason Mraz, de gitarist Monte Montgomery en het Nederlandse hiphopduo The Opposites zijn toegevoegd aan de line up van Parkpop 2008. Ook R&B zangeres Maj Farah en Grote Prijs van Zuid-Holland winnaar Concrete treden op zondag 29 juni a.s op in het Haagse Zuiderpark.

Eerder maakte het festival al bekend dat Sheryl Crow, Kula Shaker, Moke, Orishas, Mala Vita en Kleine Jay zullen optreden.

Misleidende kaartverkoop
Dat de programmering van het festival in trek is kent ook z’n keerzijde. Parkpop waarschuwt dit jaar voor misleidende kaartverkoop op de website van Worldticketshop.com.

Op deze website worden tickets voor het optreden van Sheryl Crow aangeboden worden voor de prijs van € 165,-. Guus Dutrieux, organisator DUCOS Productions:
“Wij willen graag benadrukken dat het optreden van Sheryl Crow, alsmede de rest van Parkpop, gratis toegankelijk is. We betreuren het dat websites als Worldticketshop.com informatie van Parkpop onrechtmatig gebruiken met het doel potentiële bezoekers te misleiden”

Met de komst van onder meer Jason Mraz en The Opposites maakt Parkpop een groot deel van zijn line up rond. Eind mei zullen de laatste acts bekend gemaakt worden. Jonge R&B talenten kunnen nog steeds in aanmerking komen voor een optreden op het urban podium Haagse XStage: de inschrijving daarvoor loopt tot 1 mei.

Voetbal
Parkpop eindigt in 2008 op een vroeger tijdstip dan gebruikelijk. Waar het festival in voorgaande jaren om 21.30 stopte, eindigt het dit jaar stipt om 20.30 uur. Deze uitzondering wordt gemaakt vanwege de voetbalfinale van het Europees Kampioenschap die diezelfde avond plaatsvindt.

zoeken
zoeken