'Muziek voor Games' en 'Succes met nieuwe media'

Muziekcafés bij Muziek Centrum Nederland

Muzieknieuws 26-05-2008 14:14

Muziek Centrum Nederland organiseert de komende weken nog twee muziekcafés voor musici, componisten en andere professionals uit het muziekveld. De muziekcafés zijn gratis, en vinden plaats op onze nieuwe locatie, Rokin 111 te Amsterdam. De komende café-avonden staan in het teken van 'Muziek voor Games' en 'Succes met nieuwe media'.

Muziek voor Games - donderdag 29 mei
De games-sector wint in rap tempo aan belang. Dus ook de muziek die ervoor nodig is. Hoe zit die sector in elkaar? Hoe maak je muziek voor games? Wat kunnen jazz, klassieke en popmusici betekenen voor de sector? Johan van den Wijngaarden en Thomas Pearce van Coded-Illusions en Streamline Sounds maken u bekend met de sector en geven tips hoe u aan de slag kunt.

14:15 ontvangst, 14:30 start programma, 16:30 borrel

Succes met nieuwe media - donderdag 12 juni
Hoe kunnen jazz- en klassieke musici succes boeken met behulp van de nieuwe media? Enkele lessen uit verschillende genres. Nuttige tips, informatie en inspiratie door onder meer Dagmar Heijmans van Sellaband, Bazz van Van Katoen en David Bazen van het Koninklijk Concertgebouworkest. Ook muziek én tips van Hyves-succesband Nou En.

14:15 ontvangst, 14:30 start programma, 16:30 borrel

Aanmelding vooraf is noodzakelijk en kan door een email te sturen naar ewout@muziekcentrumnederland.nl. Meer informatie vind je ook op de website van MCN: muziekcentrumnederland.nl
zoeken
zoeken