Festival deBeschaving

Blokkenschema online

Muzieknieuws 22-08-2008 00:20

Het volledige blokkenschema van Festival deBeschaving staat online. Download de PDF rechts naast het artikel. Gitarist geeft via een prijsvraag 5x2 tickets voor weg voor dit eigenzinnige multidisciplinaire festival, dat plaatsvindt op 30 augustus 2008 te Utrecht.

De Britse gitaarbands Babyshambles, Mogwai, I Am Kloot, Mystery Jets, Pete & The Pirates, het Noorse Kaizers Orchestra en Adam Green en Kate Nash zijn enkele van de grote namen op het eendaagse Festival deBeschaving. Helaas zijn het eerder aangekondigde driesnarige bluesfenomeen Seasick Steve en het Canadese Black Diamond Bay afgevallen.

De Nederlandse en Belgische inbreng is erg sterk, met o.a. Voicst, GRAM, Hit Me TV, GEM, Milow en Das Pop. Festival deBeschaving staat bekend om haar eigenzinnige, gemoedelijke en sfeervolle karakter met muziek, dans, theater, literatuur, kunst en méér. Het festival heeft bewust een beperkte capaciteit, om de massaliteit van grote meerdaagse festivals te voorkomen.

Festival deBeschaving vindt plaats rondom het terrein Stadse Park van Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. Dit betekent dat het festivalterrein dichtbij het centrum ligt, maar ook direct naast de snelweg. Alles speelt zich af in tenten, dus deBeschaving is ook met slecht weer de ideale afslag om de drukke snelweg van alledag te ontvluchten.

Klik hier voor de prijsvraag!
Meer informatie: www.debeschaving.nl
zoeken
zoeken