Prijsuitreiking Sena Guitar Awards 2008

Inschrijving SGA 2009 gestart

Muzieknieuws 24-02-2009 10:28

Op zaterdag 7 februari vond in de Pro-Demo studio in Bussum de prijsuitreiking plaats van de Sena Guitar Awards 2008. Deze finale werd al op 29 november in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gehouden. Winnaar Giovanni van den Heuvel en de nummers twee en drie Sven Ravenhorst en Tim de Haan (v.l.n.r. op de foto) waren aanwezig.

Het prijzenpakket bestond deze keer eens niet uit een gitaar, versterker of effectapparatuur, maar uit een promotiepakket, beschikbaar gesteld door Bizz Events. De winnaar ontving het totaalpakket bestaande uit een jaar lang promotie via een eigen website met daarop ook een eigen webshop, promotie naar radiostations, internetbannering en ook nog eens 500 eigen cd’s. Met de opnames hiervan is Giovanni momenteel druk bezig.

Tim en Sven kregen een basispakket met een uitbreiding daarop. Interviews met de drie winnaars en de jamsessie die in de studio plaatsvond zullen binnenkort worden aangeboden als Podcast op pro-demo.com. Overigens is de inschrijving voor de Sena Guitar Awards 2009 alweer geopend, via sga.guitars.nl/sgasite. De finale zal wederom aan het eind van het jaar in Beeld en Geluid gehouden worden.
zoeken
zoeken