Wereldrecord Jeff Aug

Zes optredens in verschillende landen binnen 24 uur

Muzieknieuws 16-03-2009 14:49

Gitarist Jeff Aug heeft afgelopen weekend een wereldrecord gevestigd door binnen vierentwintig uur in zes verschillende landen op te treden. Zijn ‘wereldrecordtournee’ begon op 13 maart om zeven uur ’s avonds in het Liechtensteinse Vaduz en eindigde een dag later om zes uur ’s avonds in De Nieuwe Nor in Heerlen. Het record was eigenlijk bij het vijfde optreden in het Belgische Verviers, waar Aug op 19 maart weer zal spelen, al gevestigd.

Het werd in het Zwitserse St. Gallen nog even spannend voor Aug en zijn crew, omdat ze in plaats van naar de zaal naar het huisadres van de promotor waren gereden. Bovendien werd Jeff op de ochtend van 14 maart wakker met een stijve arm, waardoor hij het optreden in Heerlen met zijn arm in het verband deed.

Hopelijk verloopt het herstel van zijn arm goed, want morgenavond (dinsdag 17 april) moet Aug alweer op de planken staan in De Boerderij in Zoetermeer. Hij speelt dan in het voorprogramma van de Allan Holdsworth Band, evenals de woensdag 18 april in de Gigant in Apeldoorn en donderdag 19 maart in de Spirit of 66 in Verviers (B).

zoeken
zoeken