Chickenfoot naar Nederland

Band met Satriani op Bospop en in Waerdse Tempel

Muzieknieuws 25-03-2009 01:16

Joe Satriani zet binnenkort weer voet op Nederlandse bodem en wel met zijn nieuwe band Chickenfoot. Buiten Satriani bestaat deze band uit de voormalige Van Halen-leden Sammy Hagar (zang) en Michael Anthony (bas) en Red Hot Chili Peppers- en Glenn Hughes-drummer Chad Smith.

Chickenfoot speelt op vrijdag 26 juni in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard en zal op de zondag van het festival Bospop (12 juli, Weert) aantreden. Naast Chickenfoot staan daar o.a. ook Jeff Beck, Paul Gilbert, Foreigner en Triggerfinger op het programma. De voorverkoop voor Bospop begint op vrijdag 27 maart (via www.livenation.nl) en een dag later begint op www.ticketservice.nl de voorverkoop voor de show in de Waerdse Tempel.

Op de MySpace-pagina van Chickenfoot kun je alvast luisteren naar een drietal nummers van de band, die voorheen door Sammy Hagar met Led Zeppelin werd vergeleken. Satriani is op zaterdag 4 april ook aanwezig op de Frankfurter Musikmesse. Hier zal hij onder andere signeren voor zijn merken VOX, Peavey en Ibanez.

Hieronder vind je in tweevoud alvast de zeer creatieve presentatie van de band.

video player
zoeken
zoeken