Line-up Persistence Tour 2009 compleet

Voorverkoop tickets begint 16 september

Muzieknieuws 16-09-2009 21:22

Vandaag begint de voorverkoop van Persistence Tour 2009, het jaarlijks terugkerende muziekfeest voor liefhebbers van metal, punk, hardcore en metalcore dat op zondag 29 november gehouden wordt.

Plaats van handeling is dit jaar het Klokgebouw, een voormalige fabriekshal van Philips op het Strijp S-terrein in Eindhoven. Een dag eerder is dat de locatie voor Speedfest, het festival van Peter Pan Speedrock.

Peter Pan Speedrock-drummer Bart Nederhand laat namens de band weten er trots op te zijn de gerenommeerde Persistence Tour in ‘hun’ Klokgebouw mogen verwelkomen:
"Helemaal omdat de Nederlandse editie nog eens extra namen biedt zoals Napalm Death en Kickback, terwijl ook grootheden als Ignite en Agnostic Front al op de line-up staan. De toegangsprijs is bewust zo laag als mogelijk gehouden, 25 euro voor 12 bands. En een combiticket voor zowel Speedfest en Persistence kost maar 35 euro. Kun je dus 32 bands voor zien, da’s toch super?”

E-tickets kunnen gekocht worden via de websites van de respectievelijke festivals www.speedfest.nl en www.persistencetour.nl .Vanaf volgende week zullen ook fysieke tickets in de verkoop gaan via de gebruikelijke voorverkoopadressen.

De Persistence Tour 2009 heeft twee podia, waarop de volgende bands zullen aantreden (in chronologische volgorde en nog even onder voorbehoud):

Stage 1
Knuckledust, Kickback, Crushing Caspars, Gama Bomb, Death By Stereo, Evergreen Terrace

Stage 2
No Turning Back, Walls Of Jericho, Agnostic Front, Napalm Death, Biohazard, Ignite

zoeken
zoeken