Clinic Bruce Kulick in Amsterdam

The Private Party in Club MP3 Live

Muzieknieuws 20-11-2009 01:38

Voormalig Kiss-gitarist Bruce Kulick geeft vrijdag 27 november een exclusieve clinic in Club MP3 Live in Amsterdam. Hij zal vertellen over zijn nieuwe solo-album 'BK3', vragen beantwoorden van het publiek en het is ook mogelijk een praatje te maken met de gitarist. Er zijn slechts 120 kaarten beschikbaar voor dit evenement.

Kulick's derde solo-album 'BK3' verschijnt 29 januari 2010 in Europa, via het Frontiers-label. Tijdens 'Bruce Kulick: The Private Party', waar ook de gitaarclinic onderdeel van uitmaakt, kun je alvast enkele nummers van het album beluisteren. Op 'BK3' zijn gastoptredens te horen van onder andere Steve Lukather en Kulick's oud Kiss-collega's Gene Simmons en Eric Singer.

Bruce Kulick verwierf grote bekendheid door zijn gitaarwerk bij Kiss tussen 1984 en 1996. Hiervoor speelde hij bij artiesten als Billy Squier en Michael Bolton. Ook verzorgde hij de gitaarpartijen tijdens Meat Loaf's 'Bat Out Of Hell' tour in 1977-78. Sinds 2000 is hij actief als gitarist bij Grand Funk Railroad.

Kaarten kun je bestellen door een e-mail te sturen naar event@playground-agency.nl met je naam, adres en het aantal kaarten dat je wilt bestellen.

Club MP3 Live bevindt zich aan de Voetboogstraat 3, nabij het Spui in het centrum van Amsterdam.
zoeken
zoeken