Epiphone-middag in Rotterdam

Dr. Epiphone dinsdag 20 juli bij Feedback

Muzieknieuws 15-07-2010 15:13

Dinsdag 20 juli a.s. is er in Feedback Rotterdam een speciale Epiphone-middag, die duurt van 16.00 tot 18.00 uur. Er is een energiek interactief optreden van Will Jones en zijn band en tussen de nummers door bespreekt hij Epiphone producten. Daarna is er een vraag- en antwoordsessie en zijn er diverse giveaways (t-shirts, sleutelhangers) te verkrijgen.

Will Jones, alias ‘Dr. Epiphone’, reist voortdurend de wereld rond om de Epiphone-boodschap van kwaliteit en innovatie te verkondigen. Deze eigenschappen maken Epiphone tot een van de meest gerespecteerde gitaarmerken ter wereld. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en met behulp van zijn Epiphone Mobile Guitar Lab (een verzameling educatieve interactieve rekwisieten) toont Will Jones het vakmanschap van het merk.

Dr. Epiphone is afkomstig uit Nashville en heeft daar een eigen muzikale comedyshow, ‘The Will Jones and the Western Fringe Variety Hour’. Daarnaast toert hij met zijn rockband The Will Jones Rock Show en is hij te zien geweest in diverse commercials.
zoeken
zoeken