aanmelden
Lees Gitarist digitaal in App Store en via Magzine.nu
Muzieknieuws 15-11-2018 15:11
Gitarist staat klaar voor download in de App Store. Voor 4,49! Inclusief video's bij de tests en interviews en audio bij de workshops.

Ga op je iPad of iPhone naar de App Store en zoek naar 'Gitarist'. Je kan ook naar de de categorie Kiosk in Films en muziek zoeken naar Gitarist - het blad voor gitaristen en bassisten.

Gitarist kun je ook zonder die extra's downloaden via tijdschrift-app Magzine.nu, geschikt voor alle devices. Voor € 3,49

Je kan meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen.
Klik hier
.  

Gitarist via Magzine.nu, geschikt voor alle devices, maar zonder extra's, kun je downloaden via tijdschrift-app Magzine.nu. Klik hier

Inhoud van de nieuwste editie: 

Gitarist 333, december 2018, staat klaar voor download. In deze editie vind je onder meer de volgende artikelen.

In deze editie interviews met Mark Knopfler, Navarone en anderen. Uitgebreid verslag van het Guitar Matrix Gitarist Educatie Event, dat als thema Tone & Sound had, met veel workshops en een boeiende paneldiscussie over modeling. In de serie over het modificeren van je gitaar kijken we deze keer naar de elektronica. In de testsectie dit keer een betaalbare superstrat van Framus, een Hughes & Kettner turboversterker zónder buizen, een multi-preampedaal van Mooer en twee schitterend Homestead steelstrings.

Deze editie van Gitarist staat klaar voor download in de App Store. Voor €  4,49! Inclusief video's bij de tests en interviews en audio bij de workshops.

Gitarist kun je ook zonder die extra's downloaden via tijdschrift-app Magzine.nu, geschikt voor alle devices. Voor € 3,49.

GITARIST ALS DOWNLOAD VIA MAGZINE.NU 
Klik hier

GITARIST ALS DOWNLOAD IN DE APP STORE
Voor iPad en iPhone 
Klik hier

Gitarist is verkrijgbaar als Digitale Editie in Apple's App Store.

Bij de meeste artikelen, interviews en workshops leveren we extra video, audio, slideshows of weblinks. In de Digitale Editie kun je die meteen aanklikken.

Download Gitarist uit de App Store
Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar 'Gitarist'. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Gitarist - hét blad voor gitaristen en bassisten’. 

Je kan ook meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. Klik hier.  

Download vervolgens de gratis app en koop een losse editie of neem meteen een abonnement. Als je een abonnement neemt (half jaar of heel jaar), dan krijg je de eerste editie gratis.

Je kan ook een gratis proefeditie nemen. Let wel op: je neemt dan 'officieel' een abonnement, maar als je de aangegeven procedure volgt wordt het geld niet afgeschreven. Let wel erop dat je dan op tijd opzegt als je je proefabonnement niet wilt continueren.
 

Halfjaarabonnement slechts € 19,99!
Neem nú een abonnement op onze Digitale Editie, boordevol video en weblinks naar allerlei extra's bij de artikelen!

Half jaar (6 edities) € 19,99 

Jaar (12 edities) € 29,99

Je kan elke Gitarist ook los kopen in de App Store: € 4,49

 

 

 

 

  
 

 

 


 Social Media Gitarist
Je kunt dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws via onze Facebook- en Twitter-pagina’s, en je abonneeren op onze YouTube- en Spotify-kanalen.   

Volg ons op Facebook. Klik hier.  

Onze tweets volgen? Klik hier

Abonneer je op ons YouTube-kanaal, Klik hier

Volg onze playlists op Spotify. Klik hier

AKO levert geen digitale tijdschriften meer
AKO heeft besloten per 1 januari 2015 te stoppen met  hun AKO Magworld app voor digitale tijdschriften. De apps verdwijnen uit de AppStore en Google Play. De digitale tijdschriften die reeds zijn aangeschaft blijven tot eind volgend jaar, 31 december 2015, beschikbaar. Daarna zijn ze vanzelfsprekend nog op je app leesbaar, maar niet meer opnieuw downloadable. 

Natuurlijk zijn wij bij Gitarist niet blij met deze ontwikkeling, maar kunnen niets anders dan het besluit van AKO accepteren. Wel hebben we ons hard gemaakt dat de eventueel resterende abonnementsgelden die aan AKO zijn betaald teruggestort worden, en dat gaat dan ook gebeuren.

Toen wij kort geleden dit nieuws vernamen zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven. Natuurlijk kan je meteen in de App Store terecht als je ons blad leest op iPad of iPhone. Sinds drie kwart jaar zijn we in de iTunes Kiosk vertegenwoordigd met een app die sowieso beter oogt en beter functioneert dan de AKO app. De losse nummers en abonnementen zijn in de App Store iets duurder dan die bij AKO, aangezien Apple ons meer geld berekent voor de faciliteit. Maar we kunnen het daar nog altijd goedkoper aanbieden dan de print-editie. En de digitale editie komt natuurlijk inclusief veel audio- en video-footage. 

Klik hier om meteen naar de juiste pagina in de App Store te gaan. Of zoek in de Kiosk in de sectie Film en Muziek naar ‘Gitarist - hét blad voor gitaristen en bassisten’. 

Diezelfde app kunnen we heel binnenkort ook in Google Play gaan aanbieden, zodat Android-gebruikers ook kunnen gaan overstappen. Laat het ons weten als je daar interesse in hebt, dan informeren we je zodra het mogelijk is.

We hebben de indruk dat niet veel van onze lezers het blad op desktop of laptop lezen. Mocht dit wel het geval zijn, laat ons dan weten op office@k18.nl dat dit wel zo is, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com