Amsterdam Guitar Festival 2012

Met clinics van o.a. Harry Sacksioni en Paulus Schäfer

Muzieknieuws 12-02-2012 22:03

Tien gitaarconcerten, vier clinics en een gezamenlijk diner met 150 gitaarliefhebbers. Zaterdag 3 maart kunnen gitaristen terecht op het Amsterdam Guitar Festival 2012 in de Badcuyp aan de 1e Sweelinckstraat. Er zijn nog plaatsen beschikbaar!

Het festival start om 15:00 uur met clinics van Harry Sacksioni, Paulus Schäfer, Lars de Rijck en Ron Baggerman. Sacksioni vertelt meer over zijn ‘Sacksioni methode’ waarmee je kunt leren meerdere partijen tegelijkertijd te leren spelen. Terwijl De Rijck meer vertelt over fingerstyle en Schäfer over gypsygitaar kun je van Baggerman meer leren over zijn 'Chapman Stick van Duitse makelij': de Ziggy.

Na een diner met 150 gelijkgezinden kun je vanaf 20:00 uur in twee zalen terecht voor gitaaroptredens. In de Django Reinhardtzaal kun je onder andere luisteren en kijken naar Zonze Basily, Paulus Schäfer, Wim den Herder, Sietze Bouma, Lars de Rijck en Harry Sacksioni. In de Jimi Hendrixzaal staan Merel van Hoek & Arnaldo Lopez, Luca Petracca, Ron Baggerman en Madera.

Het Amsterdam Guitar Festival wordt georganiseerd door de Guitar Academy. Dagkaarten voor de clinics, het diner en de optredens kosten 35 euro. Voor enkel het diner en de gitaarconcerten zijn kaarten van 27,50 euro beschikbaar.

Kijk voor informatie op: https://www.festival.guitaracademy.nl

zoeken
zoeken