Carl Verheyen Band ft Stuart Hamm naar Benelux

Concerten en clinics!

Muzieknieuws 01-10-2013 11:10

Ze noemen het de Mustang Run Tour 2013, naar het album dat in oktober verschijnt. Carl Verheyen, Stu Hamm en drummer Jason Harrison Smith staan garant voor een avond instrumentaal vuurwerk. Al 40 jaar is Verheyen onlosmakelijk verbonden met het instrument dat hem bekend maakte. Als gitarist van Supertramp maakte hij het grote succes mee en stond wereldwijd voor afgeladen arena’s, maar als soloartiest kan hij er ook wat van. Zijn discografie telt elf albums en twee live-dvd’s, hij werd genomineerd voor een Grammy Award en speelde mee op honderden platen en (tv-)soundtracks.

Wil je zijn LsL CV Studio, voorzien van speciale brom-onderdrukkende Seymour Duncan elementen en Dean Markley’s Carl Verheyen ‘Balanced Bridge’ Helix snaren van dichtbij zien, bezoek dan de clinics die Max Guitar organiseert in Amsterdam en Nijmegen in oktober en november.
Klik hier voor clinictickets.  

Voorprogramma bij de shows zal zijn Jeff Aug, bekend van zijn recordprestatie om binnen 24 uur negen shows in negen landen te spelen. En een heel behoorlijke gitarist bovendien!

oktober: 17, Amsterdam, Music Matrix i.s.m. Max Guitar (clinic, 19.00 uur); 17, P60, Amstelveen

november: 16, Max Guitar, Nijmegen (clinic, 14.00 uur); 16, Paradox, Tilburg; 20, Spirit of ‘66, Verviers

zoeken
zoeken