Ibanez Dag in Bax-shop.nl winkel op zaterdag 16 november

Clinics, afstelservice, giveaways en meer!

Muzieknieuws 12-11-2013 06:11

Op zaterdag 16 november staat de gitaarafdeling van de muziekwinkel van Bax-shop.nl geheel in het teken van Ibanez, met onder andere gitaarclinics van topgitaristen Joop Wolters en Remy Hansen.

De Ibanez Dag zal om 12.00 uur beginnen en het einde staat om ongeveer 17.00 uur gepland.

Programma

12.30 uur – Workshop Remy Hansen

Powergitarist Remy Hansen zal een door Paul Gilbert, Steve Vai en Joe Satriani geïnspireerde clinic verzorgen, uiteraard doorspekt met zijn eigen technische gitaarspel. Speeltechniek, sound, tips, tricks; het komt allemaal aan bod deze clinic.

14.00 uur – Joop Wolters

Met welke grote rock/fusion/metal-giganten heeft Joop Wolters niet gewerkt? Virgil Donati, Simon Phillips, Gregg Bissonette, het zijn er slechts enkele. Met zijn onnavolgbare techniek en divers geluid zijn de clinics van Wolters indrukwekkend en vooral leerzaam.

Gratis afstelservice

Bent u in het bezit van een Ibanez-gitaar? Neem deze dan mee voor een gratis afstelbeurt van Ibanez gitaardokter Gaku Ikeda! Als Ibanez-specialist zal hij uw gitaar weer in topconditie brengen. En uiteraard kunt u voor alle vragen en praktische tips omtrent het afstellen en het onderhoud ook bij hem terecht!

Schrijf in en win!

De Ibanez Dag gratis toegankelijk, maar inschrijven is gewenst. Klik hier voor het formulier.

Onder alle inschrijvers wordt op de Ibanez Dag een prachtige Ibanez RG1XXV gitaar van ruim duizend euro verloot! Aan alle klanten die op deze dag een Ibanez gitaar aanschaffen geeft Bax-shop.nl een Ibanez T-shirt cadeau.

 

zoeken
zoeken