Clinic Marcel Coenen bij Bax-shop.nl in Goes

Alles over shredtechniek op 24 november 2013

Muzieknieuws 08-11-2013 06:11

De muziekwinkel van Bax-shop.nl in Goes is op zondag 24 november het decor van een clinic van niemand minder dan sessiegitarist Marcel Coenen, een topgitarist van internationale klasse!

Coenen is bekend van onder andere bands als Lemur Voice, Sun Caged en Godscum, en speelt in een stijl die het best te omschrijven valt als technische melodieuze hardrock. Zijn voorbeelden zijn onder meer Joe Satriani, Scott Henderson, Steve Vai en Yngwie Malmsteen. Coenen won met glans enkele gitaristenwedstrijden en zijn in Japan opgenomen instructie-dvd 'Speed Up' is voor veel gitaristen dan ook een leidraad op het gebied van techniek geworden.

Sweep picking en shredden, het zijn enkele technieken die Coenen op zijn soloalbums en dvd's laat horen en deze zullen tijdens de clinic bij Bax-shop.nl natuurlijk aan bod komen. Uiteraard staat de gitarist open voor al uw vragen rond gitaarspelen, techniek en het gebruik van effecten, en zal door mee te spelen met een aantal backing tracks laten horen hoe alles in de praktijk te brengen is.

Bekijk hier de lesvideo bij het nummer Moyra van Marcel Coenen:

De clinic bij Baxshop.nl is gratis. Inschrijven is gewenst en kun je doen via formulier op:

Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.

De aanvang op zondag 24 november is om 13.00 uur, de clinic duurt tot ongeveer 15.00 uur. 

zoeken
zoeken