Feestelijke opening Uncle Dick's Guitar Store

Apeldoorn is gitaarspeciaalzaak rijker

Muzieknieuws 26-11-2013 14:10

Komend weekend wordt de Apeldoornse gitaarspeciaalzaak Uncle Dick's Guitar Store officieel geopend. De winkel is al sinds mei in bedrijf, maar zaterdag en zondag vindt de Grand Opening plaats, met diverse artiesten, hapjes en drankjes, en feestaanbiedingen.

Uncle Dick's is een initiatief van Albert Abbink (voorheen mede-eigenaar van The American Guitarstore in Enschede) en Harald Wind van Doodad Guitars.

De nieuwe winkel biedt een ruime keuze aan elektrische, klassieke, western- en basgitaren. Daarnaast zijn er versterkers, effecten en accessoires zoals stemapparaten, snaren en hoezen. Een reparatieteam ontbreekt ook niet.

Naast de instrumenten en apparatuur die uit voorraad leverbaar zijn kan ook alles bij Uncle Dick’s Guitar Store besteld worden. En daarbij rekent de winkel de laagste internetprijs, de dagprijs zoals Uncle Dick's het noemt. 

Tijdens de Grand Opening zal op zaterdag John Hayes van Mother's Finest een gitaardemo geven, terwijl op zondag Gerold Olieberg van Time Bandits een basclinic zal verzorgen. Check voor meer details de website van Uncle Dick’s Guitar Store.

 

zoeken
zoeken