Bax-shop opent in Antwerpen

Tweede winkel een feit

Muzieknieuws 04-09-2014 13:32

De eerste Belgische vestiging van online muziekwinkel Bax-shop.nl heeft op dinsdag 2 september zijn deuren geopend. Het overgenomen Muziek & Visie heeft zijn naam en personeel behouden, maar is ingericht in de stijl van de winkel in Goes.

De grote muziekwinkel uit Goes pakt uit en heeft ook een vestiging geopend in Antwerpen. Het voormalige Muziek & Visie aan de Stijfselrui 46 in Antwerpen is de laatste weken grondig verbouwd in de Bax-stijl, waardoor bezoekers terecht kunnen in een opgefriste winkel.

Wie op feestelijke wijze kennis wil maken met deze tweede locatie van Bax-shop, kan op 18, 19 en 20 september terecht voor de officiële opening. Onder het genot van een drankje kunnen bezoekers de nieuwe winkel verkennen en onder meer productdemo's bijwonen. Daarnaast zijn er diverse productspecialisten aanwezig.

Het in 2003 opgerichte Bax-shop.nl is een van de grootste webshops in de Benelux op het gebied van muziekinstrumenten, DJ- en studio-gear, verlichting en podium-apparatuur. Sinds kort kan er ook besteld worden vanuit Frankrijk en Duitsland. In 2012 opende Bax-shop zijn eerste fysieke winkel, een vestiging in Goes met een oppervlakte van 1600 m2.

Klik hier voor meer informatie over Bax-shop Muziek & Visie.

zoeken
zoeken