aanmelden
Speciaal 25 jaar Gitarist welkomstcadeau
IK Multimedia AmpliTube 4 Deluxe amp-simulatiepakket t.w.v. 299,99
Muzieknieuws 23-12-2015 10:09
Gratis bij een jaarabonnement: het top of the line versterkersimulatiepakket IK Multimedia AmpliTube 4 Deluxe t.w.v. 299,99! Zolang de voorraad strekt. Het jaarabonnement (12 edities) kost slechts 64,50.
We hebben maar 25 AmpliTube pakketten ter beschikking. Tien daarvan gaan naar huidige abonnees als zij hun abonnement nu verlengen met een extra jaar, krijgen ze dit welkomstcadeau ook thuisgestuurd.

Ga naar www.gitarist.nl/abonnement en vink je keuze aan.

AmpliTube 4 Deluxe is het nieuwste en bovendien verreweg het meest uitgebreide versterkersimulatiepakket van IK Multimedia.

Het oakket biedt je meer dan 100 van de meest populaire versterkermodellen en het Custom Shop programma geeft je de mogelijkheid eindeloos bij te tanken als je wilt.

De applicatie functioneert standalone of als plug-in pakket voor je daw. Met 25 Amps, 29 Cabinets, 29 Speaker modellen, 33 Stompboxen, 11 Microfoons, 15 Rack effects units, 2 Tuners, een hyperrealistische cab room, dual 3D microfoonopstelling, individuele speakerselectie, een 8-track recorder en een looper!

Lees er hier meer over.  

JAARABONNEMENT MET AMPLITUBE 4 DELUXE
Gitarist een jaar lang in de bus (12 edities) voor € 64,50 met als welkomstcadeau het IK Multimedia AmpliTube 4 Deluxe amp-simulatiepakket t.w.v. € 299,99 - zolang de voorraad strekt. 

Klik hier om je aan te melden. De eerste 15 nieuwe abonnees en de eerste 10 huidige abonnees krijgen een factuur toegezonden voor het nieuwe abonnement of de verlenging van een jaarabonnement. Zodra de factuur is voldaan wordt de code voor het full license pakket toegestuurd.   

Let wel: de actie stond al in Gitarist aangekondigd die vorige week bij abonnees in de bus gevallen is. De stormloop op deze actie was enorm, dus de 10 beschikbare pakketten voor huidige abonnees zijn al vergeven.