aanmelden
An Evening with Paulino Bernabé
zaterdag 20 februari bij Max Guitar in Scheveningen
Muzieknieuws 11-02-2016 11:25
Wanneer je denkt aan klassieke gitaren zijn er een aantal merken en luthiers die met kop en schouders overal boven uitsteken. Eén daarvan is Paulino Bernabé, de meesterbouwer van de gelijknamige gitaren uit Madrid. Zijn naam en bouwkunsten zijn befaamd over de gehele wereld. De prijzen van deze topklasse klassieke gitaren variëren tussen de 2400 en 13.000 euro. Niet zomaar de eerste de beste kampvuurgitaar dus! Hij komt zaterdagavond 20 februari naar Max Guitar in Scheveningen voor een clinic en een meet & greet.

Tijdens deze avond kun je genieten van Spaanse wijn, tapas, gitaardemonstraties en klassieke muziek. Paulino Bernabé neemt je mee op reis door de gehele Bernabé lijn van gitaren, die je ook allemaal ter plekke kunt uitproberen in de speciaal ingerichte luisterruimten. Daarnaast zal hij vertellen over zijn vakmanschap, bouwstijl, gebruikte materialen en houtsoorten.

Als je een liefhebber bent van klassieke gitaren is dit een echt buitenkans. Bernabé reist door zijn bouwactiviteiten eigenlijk weinig buiten Spanje, dus dit is dé gelegenheid om met zo’n befaamde bouwer te spreken en hem alles te vragen wat je altijd al wilde weten over klassieke gitaren, hun geschiedenis en constructie.

Ga bij Max Guitar langs voor kaarten of meld je aan via het facebook event https://www.facebook.com/events/1304560479684813/

Het programma:

16:00 Meet & greet

18:30 Ontvangst met Spaanse wijn en tapas

19:00 – 22:00 Clinicprogramma, klassieke muziek en Q&A. 

Tickets nu verkrijgbaar! 10 euro of gratis voor klanten van Max Guitar en bij aankoop van een gitaar. 

www.maxguitarstore.com