aanmelden
Bax Guitar Experience met Elske de Wall, Bert Meulendijk, Michel van Schie en Martin Miller
Zaterdag 26 maart bij Bax-shop in Goes, vanaf 11.00 uur
Muzieknieuws 24-03-2016 12:03
Op zaterdag 26 maart is er een nieuwe editie van de Bax Guitar Experience in de Bax-shop hoofdvestiging in Goes. Om 12.00 uur Elske de Wall, om 13.00 uur fingerstyle-gitarist Eddie van der Meer, 13.30 uur Michel van Schie, gevolgd om 14.15 door Christian Basener met een Line 6 Helix demo en 15.00 uur Martin Miller voor Ibanez, de Duitse fusiongitarist die zulke uitstekende clinics geeft, en tot slot om 16:00 een Kemper demo door Bert Meulendijk en Peter van der Tor. Natuurlijk ook demo’s van Roland, Yamaha, Ibanez en vele andere merken. Schrijf je nu in!

Speciaal voor gitaristen en bassisten vindt er op zaterdag 26 maart een nieuwe editie van de Bax Guitar Experience plaats. Uiteraard zal deze dag ook weer bol staan van demo's, aanbiedingen en informatie over alles wat met snaarinstrumenten te maken heeft. 

Experience

De Bax Guitar Experience dag vindt plaats tussen 11 en 5 en je bent welkom vanaf 10.00 uur  Je kunt de aanwezige leveranciers rechtstreeks aanspreken voor informatie over de merken en genieten van de flitsende gitaardemo's.  

Programma hoofdpodium

12:00 - Elske DeWall

Singer-songwriter Elske DeWall, door 3FM uitgeroepen Serious Talent en winnares van de Friese Popprijs, toert momenteel langs theaters in heel Nederland ter promotie van haar derde album Velvet Soldier. 

13:30 - Michel van Schie

Bassist Michel van Schie heeft samengewerkt met o.a. Anouk, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis. Daarnaast is hij bassist bij de band Soulvation die in 2003 met 'Reset Your Brain' een grote hit heeft. Voor het tv-programma The Voice Of Holland maakt hij deel uit van de Edwin Evers Band die deelnemers muzikaal begeleidt.
 

15:00 - Martin Miller / Ibanez

Martin Miller, Duitse gitaarvirtuoos, componist en producer geeft een bijzondere gitaarclinic voor het Ibanez.
 

PROGRAMMA GUITAR STAGE EN DEMORUIMTE

13:00 - Eddie van der Meer
Fingerstyle-gitarist Eddie van der Meer ontdekte op tienjarige leeftijd de gitaar, uploadde toen hij veertien was zijn eerste Youtubevideo en heeft inmiddels 163 videos, meer dan 100.000 volgers en twaalf miljoen weergaven op zijn Youtube-kanaal. Speciaal voor Bax-shop geeft hij tijdens de Guitar Experience een demo fingerstyle spelen.

14.15 - Christian Basener - Line 6 Helix demo
Gitarist, gitaarcoach, songwriter en producer Christian Basener demonstreert de vele functies van de Line 6 Helix multi effect processor. Dit gitaareffect wordt vanwege zijn haast eindeloze mogelijkheden (45 versterkersimulaties, 30 speakercabinets, 16 microfoonopstellingen en 70 effecten) wel het vlaggenschip van Line 6 genoemd. 

16:00 - Kemper demo door Bert Meulendijk en Peter van der Tor
Bert Meulendijk, één van de meest gevraagde gitaristen van Nederland (Paul de Leeuw, Edwin Evers, Voice of Holland) is op de Guitar Experience aanwezig en zal van alles vertellen over zijn Kemper Profiles. Bert heeft zijn geweldige verzameling oude gitaarversterkers in Kemper profile omgezet, wat het mogelijk maakt om ze allemaal ter beschikking te krijgen. Peter van der Tor zal samen met Bert de mogelijkheden met u doorlopen en ook uitleggen hoe de Profiles gebruikt kunnen worden. Dit mag u niet missen!
 

Doorlopende productdemo's van Koch en Tokai door Matthijs Gaspar
Koch - Als primeur zullen we de nieuwe Classitone serie showen en natuurlijk laten horen. Matthijs Gaspar, bekend om zijn stevige (en perfecte) gitaarwerk zal deze hoogwaardige gitaarversterkers en basversterkers demonstreren.
Tokai - Dit mooie Japanse merk zal door Matthijs in de spotlights worden gezet door een selectie van van de mooiste modellen te tonen en natuurlijk de bijbehorende klank te laten horen. Uiteraard beantwoordt hij ook al uw vragen over houtsoorten, finish, electronica en ander gitaarlatijn.

Deze demo's zullen doorlopend en op uw verzoek worden gegeven.


Gratis DR Handmade Strings actie voor bas en gitaar
Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen maximaal 56 bezoekers van Bax-shop hun gitaar gratis laten voorzien van nieuwe DR Handmade Strings. Deze geweldige actie geeft u naast een gratis setje snaren een mooie kans om met deze buitengewoon goede snaren kennis te maken. Wees wel op tijd, want op is op!

De mensen van DR plaatsen de volgende snaren op uw instrument,
Voor elektrische gitaren: Tite Fit snaren
Voor elektrische basgitaren: Pure Blue snaren
Voor akoestische gitaren: Veritas snaren 

 

Gratis Korg tuner bij aankoop gitaar:
Bij aankoop van een gitaar in de winkel of online op 26 maart ontvangt u een gratis KORG gitaar tuner!
Akoestische gitaar: KORG Rim Pitch Tuner
Elektrische gitaar: KORG Magnetune

Schrijf je in, profiteer van de aanbiedingen, geniet van de demo's en hoor het laatste nieuws op gitaargebied. Klik hier.

Zaterdag 26 maart, 11:00 - 17:00 uur
Winkel Bax-shop
Olympiastraat 4 te Goes
Gratis parkeren

www.bax-shop.nl