aanmelden
Boss truck on tour in mei en juni
Doe mee aan de Spot the Truck Contest
Muzieknieuws 19-05-2016 12:45
We zagen m op de Musikmesse voor het eerst, de imposante Roland/Boss truck, met uitklapbaar podium en een flinke demoruimte. De truck toert eind mei begin juni door de Benelux! Veertig voet gitaristieke binnen- en buitenpretjes, met alle nieuwigheden van de Musikmesse, de nieuwste Blues Cube versterkers, een overvloed aan pedalboards in elke mogelijke combinatie en enkele zeer exclusieve high-end boards.

Bax-shop en Keymusic hebben hun evenementen gelukkig niet gelijktijdig gepland. Bax-shop doet haar Open Deur dagen in Gos op 28 en 29 mei, Keymusic doet haar evenement Music Plaza een week later op zaterdag 4 juni.

Een van de redenen waarom je een van beide events, of misschien wel beide events zou moeten bezoeken is de aanwezigheid van de imposante Boss truck.


Marc Meesters gaat in de truck demo's verzorgen. Hij heeft een soloalbum op z'n naam staan, speelde met Lesoir en is op dit moment actief in Scarescone, Maas en Meesters duo, en Gunz ’N Rozes tribute.  


Spot the Truck-Contest 

Ook kun je meedoen aan de “Spot the Truck”-Contest. De BOSS Truck trekt van 25 mei tot 7 juni door de Benelux. Houd dus zeker de wegen goed in de gaten! Als je de BOSS Truck ziet voorbij denderen, neem dan als de wiedeweerga een foto en upload ‘m naar www.rolandce.com/bosstruck.

De makers van de foto’s met de meeste likes vallen dik in de prijzen: coole collector items zoals BOSS barkrukken, computermuizen in de vorm van BOSS pedaaltjes en nog veel meer. Veel succes!


Mei: 28 & 29, Bax-shop
Juni: 4, Keymusic Music Plaza, Rotterdam