aanmelden
Meld je aan voor Grote Prijs van Nederland
De Grote Prijs 2016 gaat van start voor Hiphop en Singersongwriters
Muzieknieuws 30-06-2016 07:47
De Grote Prijs van Nederland 2016 is officieel gestart. Acts in de categorieŽn Hiphop en Singersongwriter kunnen zich vanaf tot en met 21 augustus aanmelden via www.groteprijsvan.nl.

Ingeschreven acts krijgen automatisch een profiel in de online community van de Grote Prijs (www.community.groteprijsvan.nl). Met deze community wil de Grote Prijs meer kunnen betekenen voor Nederlandse popmuzikanten.

Deelnemers aan de competitie maken kans op een uitgebreid prijzenpakket, wat naast de befaamde titel en beker onder meer bestaat uit optredens op festivals, studiotijd, promotionele ondersteuning én een intensief coachingtraject. De finales van de Grote Prijs vinden voor beide categorieën plaats op zondag 18 december in Paradiso.

De Grote Prijs van Nederland is meer dan een competitie. Al sinds 2014 stappen alle deelnemende muzikanten in een intensief ontwikkeltraject die tijdens de competitie plaatsvindt. Daar worden deelnemers op creatief en zakelijk vlak begeleid en ondersteund door ervaren en inspirerende professionals. De online community past in de lijn van competitie-overstijgende activiteiten van de Grote Prijs en kan uitgroeien tot de online place to be voor popmuzikanten. Muzikanten worden hier verbonden met duizenden andere muzikanten en bouwen een netwerk op van muziekliefhebbers en professionals uit de muzieksector.

Publiek heeft ook een stem!
Naast het jury-oordeel kan publiek ook een stem geven via de online community. Elke week wordt de act met de meeste publieksstemmen uitgeroepen tot weekwinnaar. Zij krijgen de kans om de jury te overtuigen door hun beste nummer live te spelen.

Dit jaar twee categorieën: Hiphop en Singersongwriter

Jaarlijks wisselt de competitie haar drie categorieën af. Bands kunnen zich in 2017 weer inschrijven.

www.groteprijsvan.nl