aanmelden
Voorjaarseditie Vintage Guitar Show in Veenendaal
23 maart vindt weer de grootste vintagebeurs van Europa plaats
Muzieknieuws 01-03-2019 10:03
Gaat je hart sneller kloppen van de woorden vintage en gitaar? Dan is de Vintage Guitar Show in Veenendaal eigenlijk een must. Bijna honderd verkopers, gitaarbouwers, verzamelaars en winkeliers laten meer dan 1200 gitaren zien, vintage, gebruikt en nieuw. En er is nog veel meer. De voorjaarseditie van deze halfjaarlijkse beurs vindt plaats op zaterdag 23 maart, wederom in gebouw De Basiliek in Veenendaal.

Behalve (bas)gitaren is er ook een groot aanbod van versterkers, effecten, onderdelen en accessoirs. En bezoekers mogen op de Guitar Market zelf hun instrument te koop aanbieden (max. 1 gitaar per persoon). 

Meer dan gitaar
Naast het gitaargeweld is er ook een Open Stage waar demo's, workshops en optredens zijn van standhouders en artiesten. Dit jaar zijn o.a. Wolf Martini en Joost Zoeteman aanwezig. 

Vast onderdeel van de show is de uitreiking van de Vintage Veenendaal Awards: één voor de Meest Authentieke Vintage Gitaar van de show en één voor de Meest Bizarre Gitaar.

Heb je eigenlijk helemaal geen geld en ook geen vintage gitaar om te verkopen? Dan kun je nog altijd meedoen aan de loterij: er zijn verschillende prijzen te winnen zoals een gitaar, een versterker of een pedaal.

Gitarist
De aanstaande Vintage Guitar Show vindt plaatst op 23 maart van 10 tot 17 uur in gebouw De Basiliek. 
Gitarist is ook aanwezig op de show in Veenendaal. Kom vooral even langs bij onze stand om te praten over alles wat met gitaren te maken heeft!

Tickets zijn op de dag zelf te koop aan de deur voor 10 euro p/p. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen. 

De najaarseditie van de Vintage Guitar Show staat voor 21 september 2019 gepland.

Vintage Guitar Show website