Guitarshop Apeldoorn wordt The Guitarshop

Een volledige make-over

Muzieknieuws 01-05-2019 11:05

Vanaf vandaag is Guitarshop Apeldoorn omgedoopt tot The Guitarshop. Op 25 mei wordt dit gevierd met diverse optredens en workshops. Ook wordt er op 15 juni een clinic door Ibanez gegeven.

Guitarshop Apeldoorn is de laatste jaren gestaag gegroeid en heeft dankzij zijn collectie al lang niet meer alleen een plaatselijke functie. De afgelopen tijd is flink gewerkt aan een verbouwing en vanaf vandaag gaat de winkel verder onder de naam The Guitarshop.

Feestje
Zo'n uitbreiding en naamsverandering moet natuurlijk gevierd worden en dus komt er een feestje op 25 mei. The Guitarshop is dan zoals gebruikelijk om 10:00 geopend, en vanaf 14.00u zal het speciale programma beginnen met een gastoptreden en Eastman demo van The Voice-kandidaat Collin Hoeve.

Overige optredens en workshops worden binnenkort nog bekend gemaakt. In ieder geval zal gitaarspecialist Frank Schreuders een optreden verzrogen met zijn band Mama Juke.

Ibanez clinic
Onderdeel van de feestelijkheden is ook de Ibanez clinic die op 15 juni wordt georganiseerd met niemand minder dan Polyphia-gitaristen Tim Henson en Scott LePage, die je in de video hieronder aan het werk ziet.


Meer info:

Guitarshop Apeldoorn
Asselsestraat 275-2
7312 CV Apeldoorn
theguitarshop.nl

zoeken
zoeken