aanmelden
Open Dag bij Bax Music in Goes zaterdag 25 mei 2019
Met workshops, demos, optredens en meer
Muzieknieuws 18-05-2019 14:05
Het is inmiddels een jaarlijkse traditie, de Bax Music Open Dag; een dag met een enorme reeks aan workshops, optredens, productdemonstraties en lichtshows. Zaterdag 25 mei van 10 tot 5 in de Bax Music winkel in Goes.

Een paar highlights uit het heel uitgebreide programma: Drumclinics van Michael Schack, Juan van Emmerloot, Marcel van Cleef en Ruben van der Velde. Een drumbattle door Olaf Fase en Han Kerkhof. Gitaardemo's door Jos Kamphuis, Maurice van den Berg, Kristof Nyens, Thomas Zwijsen, Wouter Zimmermann, Bart Dietvorst en Joop Wolters. Toetsendemo's met Marvin Timothy, Dirk van der Linden, Pascal Lanslots en Peter Baartmans. Softwaredemo's van Cubase en Ableton. Plus veel dj-,studio- en live sound demo's. 

Bekijk hier het volledige programma inclusief tijdschema.

Alvaro
Laat je eigen dance-track door Alvaro beoordelen en win een Meet & Greet met hem! Hij is al meer dan zeven jaar bezig in de scene. Alvaro heeft zijn passie ontdekt toen hij filmde op verschillende festivals. Ondertussen heeft hij zelf op een aantal grote festivals gestaan. Om er maar een paar te noemen: Tomorrowland, EDC Las Vegas, EDC New York, Ultra Music Festival en meer.

Verder zijn er tientalen productspecialisten van verschillende merken klaar om vragen te beantwoorden, onder meer Hammond, Yamaha, Epiphone, Gretsch, Fazley, Pioneer, Denon, Reloop, Ableton, en veel meer. Speciaal voor jonge dj’s en producers is de DJ School International aanwezig.

Optredens en lichtshows
Ook voor de muziekliefhebbers die geen instrument bespelen is er genoeg georganiseerd. Zo verzorgt de Zeeuwse band Peer een optreden. Ook Isabel Provoort treedt op, en zal daarna ook aanwezig zijn voor een Q&A.

Isabel is voornamelijk bekend als deelneemster van The Voice Kids in 2014, waar ze als tweede eindigde. Daarna deed ze een theatertour met alle finalisten en mocht ze twee gastoptredens doen bij Nick en Simon. Later deed ze mee met The Voice of Holland in 2017. Ook daar eindigde ze als tweede.


Isabel Provoost bij The Voice Of Holland 2017

Een ander onderdeel is de licht- en lasershow. Deze was voorgaande edities ook aanwezig.

Let op! Voor bepaalde demo's wordt inschrijven sterk aanbevolen, om zeker te zijn van een plek. Inschrijfformulieren en meer informatie over de Bax Music Open Dag 2019 zijn te vinden op bax-shop.nl/open-dag

Bekijk hier het volledige programma inclusief tijdschema.

Bax Music Open Dag 
Waar: Olympiastraat 4, Goes
Wanneer: 25 mei, 10.00 tot 17.00 uur


Bekijk hieronder een sfeerimpressie van vorig jaar: