aanmelden
Win je eigen Aquarium Sessions videoclip!
Opnames op 21 september in Amsterdam
Muzieknieuws 22-08-2019 11:55
In onze Aquarium Sessions treden regelmatig internationale artiesten op in een intieme (semi-)akoestische setting. Zaterdag 21 september is het Open Dag in Q-Factory Amsterdam, waar onze redacties gevestigd zijn. Die dag bieden we twee artiesten of bands de kans een professionele video- en geluidsopname te maken!

Stuur een mailtje naar info@k18.nl o.v.v. ‘Aquarium Sessions Open Dag’. Stuur een bio plus een audio- of videolink mee! Deadline van aanmelding: vrijdag 6 september. We laten 10 september weten of je een van de twee gelukkigen bent. 

Aquarium
Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. In het redactiekantoor is er een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakteristieke ruimte organiseren we regelmatig de Aquarium Sessions: miniconcerten, video-interviews en tutorials met interessante muzikanten. 

De video's
Bekijk op ons YouTube-kanaal Aquarium Sessions de miniconcerten van Ethan Johns With The Black Eyed DogsTyler RamseySons of het East en Eagle-Eye Cherry, die onlangs bij ons boeiende akoestische miniconcerten gaven. 

ZIE HET TERUG OP YOUTUBE!
Abonneer je op ons Aquarium Sessions YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van nieuwe sessies: www.youtube.com/c/aquariumsessions 

Aquarium Sessions is een project van Musicmaker, Gitarist, Slagwerkkrant, De Bassist en Interface; media for musicians. Mede mogelijk gemaakt door Q-Factory Amsterdam. Powered by Audient, Auralex, Blue, Bose en Tama.