aanmelden
Nederlandse Boss Katana Meetup op 1 februari
Demo’s van Waza Air koptelefoon, nieuwe Katana Mk2 versterkers en meer
Muzieknieuws 24-01-2020 11:58
Zaterdag 1 februari 2020 vindt in Beverwijk de eerste Nederlandse Boss Katana Meetup plaats, een bijeenkomst voor- en door gebruikers van en geïnteresseerden in de zeer succesvolle gitaarversterkerreeks van Boss.

 

Speciaal voor deze bijeenkomst komt Matt Kight, European Product Sales Manager van Roland Europe, over. Knight belooft een aantal primeurs van de recente NAMM 2020 beurs mee te nemen, zoals de revolutionaire Waza Air Headset. Deze kan ter plekke door iedereen worden uitgeprobeerd, net zoals de meeste andere versterkers uit de reeks. Ook zijn er door Nederlandse gebruikers ontwikkelde midi-oplossingen en software voor het Katana-platform te beluisteren en te ervaren.

Het karakter van de bijeenkomst is informeel, en vooral bedoeld om onderling ervaringen en patches uit te wisselen, en lekker te spelen. Natuurlijk is er ruimte voor veelgestelde vragen over instellingen, gebruik in live situaties of juist als DAW. Tot slot vindt er aan het eind van de middag een verloting plaats met prijzen die door Boss ter beschikking worden gesteld. 

Het event vindt plaats op 1 februari van 12.00 tot 18.00 uur in Muziekfort Beverwijk, Fort aan den Sint Aagtendijk, Vuurlinie 1, 1948 PX Beverwijk. De toegang is gratis, maar er wordt wel een vrijwillige bijdrage aan de bezoekers gevraagd. Aanmelden kan via Facebook.

De bijeenkomst is een particulier initiatief, dus uitdrukkelijk géén officieel Boss event, meldt de organisatie. Alle informatie wordt verstrekt op persoonlijke titel en mag niet beschouwd worden als officieel nieuwsbericht en/of aankondiging van Boss/Roland.