Voorjaarseditie Vintage Veenendaal zaterdag 14 maart

Vintage gitaren en apparatuur, bouwers, dealers, optredens en nog veel meer

Muzieknieuws 03-02-2020 15:03

Op zaterdag 14 maart is er weer een Vintage Guitar Show in Veenendaal. De grote internationale gitaarbeurs heeft zo’n honderd standhouders waaronder dealers, luthiers, gitaarwinkels, handelaren en privéverzamelaars.

Vintage Veenendaal is al bijna 30 jaar een begrip. Europa’s grootste vintage gitaarshow is een unieke gitaarbeurs die 2 keer per jaar in Veenendaal wordt gehouden. 

Op de show vind je bijna 100 standhouders uit heel Europa en meer dan 1200 gitaren. Dealers, luthiers, gitaarwinkels en handelaren, maar ook privéverzamelaars bieden hun vintage gitaren, versterkers en effecten te koop aan.

Hoewel de nadruk ligt op vintage, zijn er ook stands met nieuwe gitaren en apparatuur, naast onderdelen, accessoires, DVD's, boeken en meer. Bezoekers kunnen ook hun eigen gitaar aanbieden (1 per persoon).

Er zijn demo’s, clinics en optredens van gitaristen, met de kersverse Gitarist van het jaar Benelux Leif de Leeuw en Sem Jansen van de Leif de Leeuw Band, een clinic van John-F. Klaver, en Wolf Martini & Joost Zoeteman

De uitreiking van de ‘Vintage Veenendaal’ Awards, een vast onderdeel van de show, ontbreekt ook niet. Er is er een voor de 'Meest Authentieke Vintage Gitaar' van de show en een voor de 'Meest Bizarre Gitaar'.

Voor gitaren, versterkers, effecten, onderdelen, clinics, optredens en nog veel meer, kun je op 14 maart tussen 10-17 uur terecht in De Basiliek aan de Wiltonstraat 56 in Veenendaal. www.vintageveenendaal.eu

 

zoeken
zoeken