aanmelden
Nederlandse winkels Keymusic gaan weer open
#KeepOnPlaying met KeyMusic en KeyTV
Muzieknieuws 25-04-2020 11:04
Op de sites van onze muzikantenmagazines Musicmaker, Gitarist, De Bassist, Slagwerkkrant en Interface vind je deze dagen allerlei initiatieven die het muzikantenleven in tijden van corona stimuleren en opvrolijken. Muziekwinkelketen Keymusic roept op mee te doen aan hun initiatief #KeepOnPlaying en rolt superactief haar nieuwe podium KeyTV uit. Ook melden ze dat de Nederlandse winkels weer open gaan.

Keymusic heropent per a.s. maandag, Koningsdag, haar winkels in Nederland, waarbij ze aankondigen zich natuurlijk te houden aan de richtlijnen van het RIVM: wacht bij binnenkomst even bij de entree en houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en personeel, ook buiten en betaal zoveel mogelijk met PIN of contactloos! De winkels zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 en 18:00 uur. En wegens Koningsdag ook komende maandag. 

#KeepOnPlaying met KeyMusic en KeyTV
'In tijden van nood helpen wij elkaar', zegt Tom de Decker van Keymusic. 'Juist door alleen, samen of voor elkaar muziek te maken.' 

Daarom wil hij 'samen met jou én anderen muziek maken'. Tom vraagt je jouw video op te sturen (mail of wetransfer) naar KeepOnPlaying@KeyMusic.com. 

Pop, rock, dance, techno, jazz, metal, electro, fusion, klassiek,... alles kan en mag! Een song met zang en gitaar, een hele band (wel 1,5 meter afstand houden he!), een dance-track: 'alles dat deze wereld nu een beetje mooier maakt', aldus Tom!  

Tom legt uit: 

Hoe werkt het?
1. Maak een mooie, leuke, toffe of ontroerende video waar je zelf (of met leden van het gezin) speelt, zingt,...
2. Mail deze door naar KeepOnPlaying@KeyMusic.com (kan ook via WeTransfer)
3. Vermeld zeker jouw naam, achternaam en social media accounts (en-/of website) in de mail, Keymusic verwerkt die gegevens in de video zodat anderen jou ook kunnen gaan volgen
4. Op KeyTV en de social media van Keymusic verschijnt regelmatig een mooie compilatie van alle inzendingen
5. En natuurlijk kan je je bijdrage ook zelf delen op Youtube en Insta. Gebruik #KeepOnPlaying

Compilaties zien? Ga naar KeyTV, abonneer je en vink het belletje aan zodat je zeker niks kan missen. #KeepOnPlaying 🧡
Abonneren op KeyTV kan via www.keytv.nl of www.keytv.be

 

Hierbij de eerste compilatie! 

KeyTV
Twee maanden geleden startte Keymusic hun KeyTV-kanaal op Youtube. Vanaf de NAMM Show hebben ze diverse reportages online gezet en op De Drummersdag, een project van Slagwerkkrant, mede mogelijk gemaakt door Keymusic, maakte KeyTV een mooie reportage, inclusief interview door Nadesh Lighthart met Mario Goossens, die daar was voor een clinic en lessen. 

Reviews en Unboxing
Vanzelfsprekend kun je bij KeyTV ook van alles zien en leren over nieuwe producten die in de winkel binnenkomen. Zo kwam er net gisteren, 2 april, een hele zending Gibsons binnen. Unboxing van 500 gitaren, oops... 

 

Duizendpoot Tom de Becker maakt ook video's waarin hij van alles uitlegt over de gear. Zoals in deze video, waarin hij het maken van beats uitlegt aan de hand van de Behringer RD-8 drummachine. 

 

Tot slot een oproep
De winkels van Keymusic zijn wegens de coronacrisis vorige week gesloten. De Keymusic webwinkel gaat natuurlijk volop door.
Namens de muzikantenmagazines Musicmaker, Gitarist, De Bassist, Slagwerkkrant en Interface willen we een Rutte-achtige oproep doen.
Blijf niet alleen je sportschool en muziekschool gewoon betalen in tijden van corona, ook al kan je er even geen gebruik van maken, maar blijf ook muziekinstrumenten en gear kopen.
Online dan maar, als het nu even moet. Jij kan ervan genieten, en de winkels blijven dan overeind! Die zullen we straks nog nodig hebben namelijk! 

Om met Keymusic's Tom de Becker te spreken: 'Zorg voor elkaar en maak er muzikaal het beste van!' www.keymusic.com/nl
www.keymusic.com/be