aanmelden
Zomereditie Gitarist met Beatles Special nu in de winkel - of bestel 'm bij ons
We versturen Gitarist voor € 6,90 inclusief verzendkosten
Muzieknieuws 24-07-2020 08:24
In deze Beatles Special: De gitaren van The Beatles (John’s Rickenbacker, George’s Gretsch, Paul’s Höfner, plus Gibsons, Epiphones en Strats) en gitaarsounds van The Beatles: StageCoach Sessions met Jac Bico van The Analogues. Verder véél tests: M artin SC-13E, Strymon Compadre, Charvel Pro-Mod DK24, Music Man Mariposa, Orange Bass Butler, MXR Octafuzz, Keeley Fuzz Bender. En interviews John McLaughlin, Yvette Young en Eddie Mulder.

Bestel Gitarist zomereditie nummer 353, augustus 2020, nu! Klik hier.

 

The Beatles Special. Alles over de gitaren en de gitaarsounds van The Beatles.

In het zomernummer van Gitarist nemen we 20 van hun gitaren in 12 pagina’s onder de loep, van John’s Club 40 tot George’s ‘Rocky’ Strat.En in een videoserie van 7 delen doen we daar nog een schepje bovenop met een uitgebreide demonstratie door Jac Bico van The Analogues van de gitaarsounds van 12 Beatles-songs. Het is de vierde aflevering in onze videoserie StageCoach Sessions, te bekijken op Gitarist.nl, en natuurlijk in deze editie toegelicht met een interview.

In de testsectie deze maand de Martin SC-13E ‘crossover’-gitaar, van Music Man de Mariposa gitaar, van Charvel de gitaar met de boeiende naam Pro-Mod DK24 HSS 2PT CM Ash, de Orange Bass Butler preamp voor bas, en drie effectpedalen: het boost-compressorpedaal Compadre van Strymon, de MXR Octavio fuzz, en de Keeley Electronics Fuzz Bender.

Verder interviews met John McLaughlin, Yvette Young en Eddie Mulder.

Bestel Gitarist zomereditie nummer 353, augustus 2020, nu! Klik hier.