Mega Music Fair Antwerpen

Muzieknieuws 18-09-2006 11:52

Op zondag 24 september vindt de dertiende Mega Music Fair plaats in Antwerp Expo (Bouwcentrum) in Antwerpen plaats. Van 10.00 tot 18.00 uur vindt zowel de hobbyist als de professionele muzikant alle mogelijke muziekinstrumenten, onderdelen partituren en toebehoren.

Naast de traditionele muziekinstrumenten vind je er ook de etnische instrumenten zoals djembé's en didgeridoo’s. Er zijn verschillende verkoop- en demostands maar je kunt er ook terecht voor het huren van instrumenten, herstellingen, lessen, magazines enzovoort.

Deze beurs is uniek in de Benelux en vindt plaats in twee verschillende hallen. Hierdoor wordt de geluidsoverlast beperkt en is het mogelijk ter plaatse de instrumenten te testen. Hal 2 groepeert de akoestische instrumenten, in hal 3 kan het allemaal een stukje luider met de elektrische instrumenten en de percussie.

Meer dan honderd standhouders uit België, Nederland en Duitsland hebben duizenden instrumenten te koop en ten toon. Zowel klassiek als modern, nieuw en occasions. Dit is een tast- en test beurs. Kijken, kopen en meteen meenemen dus.

De toegangsprijs is € 7,-. Jonger onder de 12 kunnen gratis naar binnen. Meer informatie over de Mega Music Fair en routebeschrijvingen vind je op www.dipro.be, maar je kunt ook bellen naar +32 (0)3.239.56.38
zoeken
zoeken