Nieuw album Blind Justice

Muzieknieuws 18-09-2006 15:19

Blind Justice komt na tien jaar met een nieuw album. De cd heet "Lost in All" en is geproduceerd door Seda (Osdorp Posse). Op de schijf staan dertien no-nonsense Blind Justice songs, maar ook een paar cross-over nummers samen met Osdorp Posse.

Blind Justice speelt powercore met alternatieve invloeden en viel in het verleden op door gebruik van minder voor de hand liggende instrumenten als saxofoon en viool in de doorgaans conservatieve metal wereld.

Mede dankzij een intensieve samenwerking met de Osdorp Posse en optredens op Pinkpop en Lowlands werd de groep midden en eind jaren negentig bij een groter publiek bekend.

Het album "Lost in All" wordt op vrijdag 22 september gepresenteerd in Waterfront in Rotterdam en een week later op 29 september in de Melkweg in Amsterdam. Op deze avonden zullen zowel Blind Justice als Osdorp Posse optreden. Tickets voor de twee cd-presentaties zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen en kosten € 15. De nieuwe cd krijg je er dan gratis bij, evenals de nieuwe single Wigger & Wannabe, van het Ramp Records-label van de Osdorp Posse.

Meer informatie vind je op de website van Blind Justice, www.blindjustice.nl.
zoeken
zoeken