aanmelden
Winnaar 100% AF bekend
Muzieknieuws 06-10-2006 16:25
De respons op de Interface-actie 100% AF heeft alle verwachtingen overtroffen. Met veel trots kunnen wij spreken van een groot succes. Het viel niet mee om alle 900 inzendingen te beluisteren en te beoordelen, mede omdat het niveau van de ingezonden tracks behoorlijk hoog lag.Met behulp van NCRV’s Ongekend Talent en dankzij de deskundigheid en ijzeren conditie van de jury hebben we een selectie kunnen maken van elf tracks. Producer Attie Bauw (zie foto) riep vervolgens de winnaar uit:
I2B1 met het nummer ‘Backup’

Op de website van Interface is Attie’s motivatie voor de winnende track te lezen. In de komende weken krijgt I2B1 de eer om de studio te betreden met Attie Bauw en Sander van der Heide, die Backup zullen mixen en masteren op topniveau! Interface gaat natuurlijk verslag doen van het verdere verloop van dit project.

Naast de hoofdprijs bieden Interface en Digidesign ook een Publieksprijs. De selectie van de beste tien inzendingen, en de hoofdprijswinnaar, staan op de website van Interface klaar om beluisterd en beoordeeld te worden door het publiek. Door middel van een stemmodule wordt bepaald wie er naar huis gaat met de publieksprijs: het audio/midi-productiepakket van Digidesign Mbox2, uitgebreid met de Digidesign Music Production Toolkit ter waarde van 900 Euro.

De mogelijkheid om te stemmen voor de publieksprijs sluit op 16 oktober.
Klik hier om te luisteren én te stemmen: www.interface.nl/100af